Resepsjonen

 

I resepsjonen har du mulighet til å handle lokale varer eller mer vanlig ting som en trenger i hverdagen. Du kan også låne hårføner, barneseng eller andre praktiske ting du skulle ha behov for i leiligheten. 

Her er vi alltid mellom 16.00 og 20.00, men ofte både før og etter dette. 

 

Frokostpakke

 

En av tingene vi har nå startet med er en enkel frokostpakke som er i på plass i leiligheten din når du kommer til oss. Den inneholder pålegg, smør, dagsstekt brød fra det lokale bakeriet og du kan velge mellom juice eller melk til. Pakken er satt for 2 stk, og vil øke i innhold ved 4 stk på rommet. 

 

Fra 180,- for 2 stk

Kosepakke

 

En av tingene vi liker best er å sitte på terrasen og kose oss. Det er noe som vi ser at våre gjester også gjør, og derfor har vi satt sammen en pakke som er perfekt for dette. 
Hvit geiteost fra Undredal, spekemat fra Haugen Gardsmat, valgfri premium juice fra Balholm, kjeks og fiken & honning syltetøy. 

 

Fra 300,-

Sykkelutleie

 

Å sykle i fantastisk natur er en flott opplevelse i seg selv. Vi syns jo det er fint å kunne la bilen stå når sola stikker i og en vil utforske Aurland på nært hold. Her kan du få leid en sykkel med hjelm for en hel dag. Vi har forskjellige sykler som bør kunne passe ditt behov. Spør i resepsjonen for tilgjenglighet.

 

Fra 250,-